Postup
Začneme s přípravou korpusu. Troubu předehřejeme na 180 °C a formu o průměru okolo 20 cm lehce vymažeme olejem. Celá vajíčka společně s cukrem v robotu či ručním šlehačem vyšleháme do světlé a nadýchané pěny, trvá to přibližně 7 minut. Správně ušlehaná vajíčka by měla tvořit lehké špičky. Jakmile je směs vyšlehaná, snížíme rychlost na minimum a rychle zašleháme olej. Ve vedlejší misce smícháme kakao, mouku a sůl.
Sypkou směs stěrkou pouhým podebíráním zapracujeme do našlehaných vajec. Snažíme se pracovat krouživými pohyby, abychom neporušili vzduchové bublinky. Těsto zbytečně nemícháme a pouze lehce a opatrně podebíráme.
Našlehané těsto přelijeme do připravené formy a dáme péct do vyhřáté trouby na cca 15-20 minut. Korpus by měl být po upečení měkký a zcela zarovnaný. Upečený necháme vychladnout 10 minut ve formě, poté vyklopíme a necháme dojít do pokojové teploty.
Zatímco korpus chladne, rozpustíme bílou čokoládu ve vodní lázni a necháme ji také zcela vychladnout. Mezitím si připravíme malinovou vrstvu. Sušené maliny rozmixujeme na prach a dáme prozatím stranou. Lehce prošleháme mascarpone, poté přidáme studenou smetanu ke šlehání a vyšleháme do hustého krému. Rozmixované sušené maliny prosejeme do krému přes jemné sítko, které zachytí zrníčka, poté přidáme moučkový cukr a prošleháme do hladkého a hustého růžového krému.
Korpus ozdobíme malinovým krémem a dáme prozatím do lednice. Jakmile je čokoláda již vychladlá, vyšleháme smetanu do husté šlehačky, poté k ní přidáme smetanový sýr a zašleháme do hladkého krému. Nakonec za stálého šlehání tenkým pramínkem přilijeme vychladlou rozpuštěnou čokoládu a prošleháme opět dohladka.
Dortík ozdobíme poslední bílou vrstvou a dáme odpočinout do lednice alespoň na hodinu. Před podáváním poklademe jahodami a srdíčky Haribo Love Hearts.