Co budete potřebovat
2 lísko-oříškové sušenky
4 lžíce Amaretta
150 g másla
Hrst vlašských ořechů
Bonbony Haribo Szalon Mix
2 lísko-oříškové sušenky
4 lžíce Amaretta
150 g másla
Hrst vlašských ořechů
Bonbony Haribo Szalon Mix
1. Lísko-oříškové sušenky rozmixujte ideálně do hladka. Použijte tyčový nebo klasický stolní mixér.
2. Sušenkovou drť přendejte do misky a přidejte ořechy, Amaretto a rozpuštěné máslo.
3. Nakonec přidejte rozbalené bonbony Haribo Szalon Mix – ponechejte je v kuse, vytvoří tak při nakrojení hezkou kresbu.
4. Směs pečlivě smíchejte a dejte do potravinářské fólie, kterou pořádně utáhněte a vytvarujte do požadovaného tvaru – ideálně válečku. Nechte 24 hodin odležet v lednici.
5. Po odležení nakrájejte na plátky, které můžete rovnou servírovat, nebo jednotlivě zabalit jako dáreček.