Sušenková roláda s želatinovým překvapením

Co budete potřebovat

2 lísko-oříškové sušenky
4 lžíce Amaretta
150 g másla
Hrst vlašských ořechů
Bonbony Haribo Szalon Mix

Postup

1. Lísko-oříškové sušenky rozmixujte ideálně do hladka. Použijte tyčový nebo klasický stolní mixér.

2. Sušenkovou drť přendejte do misky a přidejte ořechy, Amaretto a rozpuštěné máslo.

3. Nakonec přidejte rozbalené bonbony Haribo Szalon Mix – ponechejte je v kuse, vytvoří tak při nakrojení hezkou kresbu.

4. Směs pečlivě smíchejte a dejte do potravinářské fólie, kterou pořádně utáhněte a vytvarujte do požadovaného tvaru – ideálně válečku. Nechte 24 hodin odležet v lednici.

5. Po odležení nakrájejte na plátky, které můžete rovnou servírovat, nebo jednotlivě zabalit jako dáreček.

obrázek

Podívejte se na galerii

obrázek