ÚVOD
RECEPTY
INSPIRACE A TIPY
KONTAKT
Krvavá jablka s červy
Co budete potřebovat
Na čtyři porce
tabulka
bílé čokolády
Rybízová nebo jahodová marmeláda
4
jablka
Na ozdobu
Želatinoví červíci HARIBO Wummis
Postup
Nejprve nechte rozpustit čokoládu nad vodní lázní.
Než se čokoláda roztopí, dejte jablka na chvilku do mrazáku, aby byla pořádně vychlazená, až je budete polévat čokoládou.
Jakmile bude čokoláda rozpuštěná, nechte ji asi 10 minut odstát, aby trochu zhoustla.
Vyjměte jablka z mrazáku a polijte je pomocí lžíce čokoládou zhruba do poloviny.
Pokud čokoláda nezatuhne hned, uložte ji ještě na chvíli do lednice.
Trochu čokolády si nechte stranou pro nalepení červů.
Pomocí mašlovačky lehce pomažte vršky jablíček červenou marmeládou tak, aby trochu stekla po bílé čokoládě a připomínala krev.
Každého červíka HARIBO Wummis pomažte čokoládou a přilepte na jablko. Pár červů dejte i na talíř okolo jablek.
Podívejte se na galerii
ÚVOD
RECEPTY
INSPIRACE A TIPY
GALERIE
KONTAKT