Co budete potřebovat
100 g |
smetany |
40 g |
másla |
250 g |
kvalitní hořké čokolády |
špetka |
soli |
100 g |
malin |
40 g |
cukru |
|
HARIBO Hearts |
|
sušené maliny na ozdobu |
Postup
- Čerstvé maliny rozehřejte společně s cukrem na pánvi a přiveďte k mírnému varu. Poté sundejte z plotny a nechte vychladnout.
- Do rendlíku nalijte smetanu a nechte ji lehce probublat, přidejte máslo a jakmile se rozpustí, sundejte z plotny.
- Hořkou čokoládu si nalámejte do mísy. Přilijte horkou smetanu a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.
- Přidejte špetku soli, směs z malin a promíchejte. Poté překryjte fólií a nechte v lednici ztuhnout.
- Po ztuchnutí naberte lžící požadované množství hmoty a obalte jí HARIBO Hearts, položte na pečící papír a nechte ztuhnout.
- Mezitím rozdrťte sušené maliny a po ztuhnutí v nich lanýže obalte a vložte do cukrářského košíčku.